A jegyárakkal harcol a Liverpool és a Barcelona

fbl Horizontal
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League quarter-final second leg football match between Barcelona and Manchester United at the Camp Nou stadium in Barcelona on April 16, 2019. (Photo by PAU BARRENA / AFP)
Vágólapra másolva!
Miután a Barcelona 103 (37 600 Ft) fontot kér a Spanyolországba utazó Liverpool-szurkolóktól egy jegyért a Barcelona-Liverpool Bajnokok Ligája elődöntőre, az angolok is emeltek a jegyárakon.

A Liverpool próbálta elérni, hogy a katalánok alacsonyabb áron kínálják a jegyeket, de ez nem sikerült. A Porto ellen összejött, a portugálok húsz fonttal mérsékelték a jegyárakat, így az angol drukkerek 52 fontért nézhették meg csapatuk továbbjutását.

Messiéket aranyáron lehet megnézni a vendégszektorból Forrás: AFP/Pau Barrena

A Liverpool eredetileg 76 fontért adta volna a jegyeket a Barcelona-drukkereknek, de válaszul ők is 103 fontért árulják majd a jegyeket. Az angolok a 27 fontos különbséget egyébként felajánlották a Barcelonába utazó szurkolóknak, tehát ők az eredetileg kívánt, 76 fontért kapják majd a jegyeket.

A Barcelona a Manchester United elleni meccsre egyébként nem tudta eladni az öszes, 3500 vendégszektorba szóló jegyet, akkor azok 102 fontba kerültek.