A Fradi-szurkolók többsége elítéli Lanzafame verbális támadását

Fradi - Újpest foci
Davide Lanzafame öröme, miután gólt szerzett az Újpest ellen
Vágólapra másolva!
Nagy port vert fel a héten, hogy a Ferencváros labdarúgócsapatának olasz légiósa, Davide Lanzafame játékostársával, Lovrencsics Gergővel és Szergej Rebrov vezetőedzővel is összeszólalkozott. Az eset a legnagyobb közösségi oldalon is véleményalkotásra késztette a szurkolókat.

Az Üllői Százhuszonkilenc Facebook oldalon csaknem 2000 hozzászólás érkezett az esettel kapcsolatban. Érdemes megnézni, hogy a drukkerek többsége úgy véli, hogy egy futballista semmilyen körülmények között ne szóljon vissza az edzőjének.

Néhány érdekes hozzászólást mi is kigyűjtöttünk.

"Egy játékos nem pofázik az edzőnek.

Elképesztő mennyi ember ül fordítva a lovon. Ez a Ferencváros, nem a Davide Lanzafame FC meg a Böde Dani FC. Ha nem tetszik valami akkor meg lehet húzni vissza Kispestre primadonnáskodni meg kiskirályt játszani. Majd ha a Davide meg a Dani lesz az edző akkor megmondhatják ki mennyit játszik."

"Sértődött sztárocskák. Én úgy gondolom, hogy egy profi nem így viselkedik!"

"...ha elolvasod a híreket akkor nem Rebrovnak szólt be hanem Lovrencsiccsel veszett össze. Márpedig mostanában ő volt a csapatkapitány, tehát tök jogos, hogy Rebrov kiállt Lovre mellett!"

"...volt már itt olyan edző aki egész jó pedagógiai érzékkel rendelkezett (Thomas Doll), az eredmény pedig nem olyan volt mint kellett volna, főleg nemzetköziben nem.

Lehet, hogy nem. Ki fog derülni nyáron a BL-ben, hogy jó-e az irány."

"Az edző hoz döntéseket olyan dolgokban, hogy ki mennyit játszik például. Úgy is lehetne fogalmazni, hogy nem Rebrov FC, de még mindig inkább Rebrov FC, mint Lanzafame FC, ha a szerepköröket nézzük."

..."lehet kevesellni a játékpercet de a saját játékostársnak sérülésveszélyesen dühből oda csúszni majd az őt kérdőre vonó csk-nak neki menni na azt nem."

Természetesen egy ilyen eset megosztja a szurkolókat, nem mindenki állt a vezetőedző oldalára.

"El kellene gondolkodni, kiben van a hiba. Nem mindig a melós a hülye. A mester emberei élvezik a bizalmat a játék viszont nulla. Persze, hozza a csapat a kötelezőt némi szerencsével fűszerezve, és meglesz a harmincadik.

Minden meccsen más felállás már volt a válogatottnál és nem jött be itt sem fog. Lehet, hogy tévedek? Hajrá Fradi!