Az Inter elküldi Icardit, az is megvan, melyik sztárral pótolná

Roma v Inter
Serie A
02/12/2018. Soccer Serie A Inter GYPSY FOOTBALL calcio Italy Italia Internazionale Inter Milan COMMEMORATION
Mauro Icardi of Inter Milan celebrates scoring second goal during the Serie A match between Roma and Inter at Stadio Olimpico, Rome, Italy on 2 December 2018. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, véget ér az Internazionale és Mauro Icardi szappanoperája, az olasz klub minden bizonnyal eladja nyáron az argentin csatárt.

A balhés gólvágó másfél hónapos kényszerpihenőn volt az Inter legutóbbi, Genoa elleni bajnokija előtt, amelyen visszakerült a keretbe, és gólt is szerzett. A hírek szerint Icardi több csapattársával is összeveszett, a legnagyobb konfliktusa azonban Luciano Spalletti vezetőedzővel volt, állítólag azért,

mert a mester megfosztotta a csapatkapitányi karszalagtól.

A tréner a végül a kezdőbe nevezte a támadót, az indoklás az volt, hogy Icardi a pályán kívülről nem tud segíteni. A szurkolók azonban már rég elpártoltak mellőle, és úgy tűnik, a viszony annyira elmérgesedett, hogy a felek a válás mellett döntöttek.

Icardi már nem sokáig hord Inter-mezt Forrás: NurPhoto/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

Az olasz Tuttosport információi szerint a klubvezetés ígéretet tett Icardinak és csoportjának, hogy nyáron eladja, hogy tiszta lappal kezdhessen, és a klub is új fejezetet nyithat. Ha minden igaz, már meg is van a kiszemelt, aki nem más, mint

a Roma bosnyák válogatott csatára, Edin Dzeko,

aki biztosan távozik a fővárosból, és annak ellenére, hogy vannak angol kérői is, állítólag Milánóban játszana legszívesebben.