Megvan a második Premier League-újonc is

Sheffield United v Crystal Palace - FA Women's Championship Match FA Women's Championship Sheffield United Women Crystal Palace Women Olympic Legacy Stadium March 10th Sheffield 2019.
Sheffield, England 10th March. The Shefffield United logo on display at the Olympic Legacy Park during the FA Women's Championship football match between Sheffield United Women and Crystal Palace Women at the Olympic Legacy Stadium, on March 10th Sheffield, England. (Photo by Action Foto Sport/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Norwich City után a Sheffield United labdarúgócsapata is feljutott az angol Premier League-be.

A másodosztály (Championship) tabelláján második helyezett Sheffield United sikere egy fordulóval a vége előtt, vasárnap vált biztossá, mivel a Leeds United és az Aston Villa 1-1-es döntetlent játszott egymással.

Az 1889-ben alapított Sheffield Unitednek a következő lesz a negyedik idénye a Premier League-ben. A klub 50 százalékos tulajdonosa az a Kevin McCabe, aki 2008 és 2011 között a Ferencvárosi Torna Club többségi tulajdonosa volt.

A harmadik feljutó hely rájátszásban dől majd el, ahol már biztosan ott lesz a bajnokság háromnegyedében feljutó helyen álló Leeds United, a West Bromwich Albion és az Aston Villa, míg a negyedik helyre az egyaránt 70 pontos Derby County és a Middlesborough pályázik. Előbbi majd a Swansea, míg utóbbi a Rotherham otthonában lép pályára az utolsó fordulóban.