A pályán esett össze a Napoli kapusa

fbl Horizontal
Napoli's Colombian goalkeeper David Ospina (C) is evacuated after sustaining a head injury during the Italian Serie A football match Napoli vs Udinese at the San Paolo stadium in Naples. (Photo by Carlo Hermann / AFP)
Vágólapra másolva!
A Napoli sorozatban hetedik tétmeccsén bizonyult jobbnak az Udinesénél, miután az olasz labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának vasárnapi játéknapján otthon 4-2-re győzött. A találkozón a hazaiak kapusának súlyosnak tűnő sérülése okozott riadalmat.

A 26. percre már kétgólos előnyhöz jutott a házigazda, de a vendégek még a szünet előtt egyenlítettek, két góljukat hat perc alatt szerezték. Nem sokkal a szünet előtt Carlo Ancelottinak cserélnie kellett, miután a csapat kapusa, a kolumbiai válogatott David Ospina összeesett a kapuja előterében.

Az Arsenaltól kölcsönben Nápolyban lévő játékos még az ötödik percben ütközött a vendégek egyik játékosával, ami után ápolni is kellett. Ospinát azonnal kórházba szállították, a hírek szerint eszméleténél volt, amikor a mentősök átadták a kórháznak.

A második félidőben a Napoli ismét meglépett két góllal, amelyre azonban már nem érkezett válasz az Udinesétől.

Serie A, 28. forduló:
Napoli-Udinese 4-2 (2-2)
korábban:
Genoa-Juventus 2-0 (0-0)
Atalanta-Chievo 1-1 (0-1)
Empoli-Frosinone 2-1 (2-0)
Lazio-Parma 4-1 (4-0)
később:
AC Milan-Internazionale 20.30

szombaton játszották:
Torino-Bologna 2-3 (1-2)
SPAL-AS Roma 2-1 (1-0)
Sassuolo-Sampdoria 3-5 (1-3)
pénteken játszották:
Cagliari-Fiorentina 2-1 (0-0)