Zidane jó hangulatú edzéssel hangolt a visszatérésre

fbl Horizontal
Real Madrid's French coach Zinedine Zidane smiles during a training session at the Valdebebas training facilities in Madrid on March 15, 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-bajnokság hétvégi, 28. fordulójának szenzációja kétségtelenül Zinedine Zidane visszatérése lesz: a francia vezetőedző hazai pályán a Celta Vigo ellen ül újra a Real Madrid kispadjára.

Zidane a királyi gárdát az elmúlt három idényben Bajnokok Ligája-diadalra vezette, majd nyáron távozott, de hétfőn ismét elvállalta a fővárosiak irányítását. Visszatérésére nem is találhatott volna kellemesebb ellenfelet, mint a bennmaradásért küzdő Celta Vigo, mivel a rivális az elmúlt öt mérkőzésén nyeretlen maradt és csupán egyetlen pontot gyűjtött.

A képek szerint Zidane az edzés minden percét élvezte Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A kieső helyen álló vendégek idegenben még hosszabb, hatmeccses nyeretlenségi sorozattal várják a fellépést a Santiago Bernabeu Stadionban.

Mariano Diaz Mejia, Luka Modric, Karim Benzema, Marcelo Vieira és Thibaut Courtois már Zidane utasításait követték a tréningen Forrás: Anadolu Agency/2019 Anadolu Agency/Burak Akbulut

A Real Madrid 11 fordulóval a vége előtt 12 pontos hátrányban van az éllovas Barcelonával szemben, így nem reális cél az első hely megszerzése, de a második Atlético Madridot egy nagy hajrával még megelőzheti. A városi riválisát öt ponttal megelőző Matracosokra a fájdalmas BL-búcsú után nem is vár könnyű találkozó, mivel az Athletic Bilbao otthonában játszanak, márpedig a baszk csapat október 5-e óta nem kapott ki saját közönsége előtt a La Ligában.

Sergio Ramos és Nacho Fernandez is jókedvűen készült Forrás: AFP/Gabriel Bouys