Messi miatt félmillió eurót bukott az argentin szövetség

Argentina v Venezuela - International Friendly friendly soccer FOOTBALL Spain Argentina enezuela International Leo Messi
Leo Messi of Argentina during the international friendly match between Argentina and Venezuela at Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Spain on March 22 2019. (Photo by Jose Breton/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Marokkóban lép pályára kedd este az argentin válogatott, de a csapattal nem utazott el Lionel Messi, aki előbb kilenc hónap elteltével, a Venezuela elleni vereség alkalmával visszatért, majd kisebb sérülésre hivatkozva a Marokkó elleni meccsre már nem tartott a csapattal.

Messi Madridban még játszott az argentin csapatban, majd inkább visszatért Barcelonába, hogy összekapja magát, ugyanis hamarosan újabb bajnoki és BL-meccs vár rá.

Messi Venezuela ellen visszatért, Marookó ellen már inkább pihen Forrás: NurPhoto/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

Amennyire örülhetnek ennek a katalán városban, annyira szomorkodhatnak az argentin szövetségnél, ugyanis Messi hiányában komolyabb összegtől esnek el. Az argentinok így is kapnak 550 ezer eurót a hakniért, de Messivel együtt ez az összeg egymillió lett volna, amennyiben a csapatkapitány minimum 70 percet a pályán tölt.

Messi nyáron, egy esetleges Copa América-sikerrel kárpótolhatná honfitársait.