A Puskás Akadémia legyőzte a Real Madridot

Raúl González
Raul Gonzalez Blanco of Real Madrid Legends during the Corazon Classic match between Real Madrid Legends and Asenal Legends at Estadio Santiago Bernabeu on June 3, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by Oscar Gonzalez/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Puskás Akadémia ificsapata felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a Real Madrid korosztályos együttesét a királyi klub valdebebasi edzőközpontjában - derült ki a Nemzeti Sport Online helyszíni beszámolójából. A találkozó egyetlen gólját Skribek Alen szerezte tizenegyesből.

A végzős Puskás-akadémisták 2011 óta minden tavasszal ellátogatnak Madridba, ahol összecsapnak a Real ifistáival, valamint stadionkörúton vesznek részt és megtekintenek egy Bajnokok Ligája-mérkőzést a Santiago Bernabéu Stadionban – idén az Ajax elleni nyolcaddöntős párharc visszavágóját.

Mónos Tamás és a nemrégiben kinevezett Raúl korosztályának csatáját a felcsútiak nyerték, a győztes gólt az első félidőben Skribek Alen szerezte tizenegyesből. A Puskás Akadémia 2000–2001-es születésű játékosokból álló együttese az első korosztály, amely kilenc év alatt legyőzte a Real Madridot. A spanyolok 2001-ben született futballistákkal álltak fel.