Szalai csapattársa az utolsó pillanatban intézte el a hollandokat

Németország
jubilation, cheering, cheering, joy, emotion, cheering, cheering, happy, joy, emotions, emotional after 3: 2: Niklas Suele (Germany), Antonio Ruediger (Germany), Nico Schulz (Germany), Thilo Kehrer (Germany) , Leroy Sane (Germany) and Marco Reus (Germany). GES / Football / European Championship qualification: Netherlands- Germany, 24.03.2019 Football / Soccer / Euro-Qualification: The Netherlands vs. Germany, Amsterdam, March 24, 2019 | usage worldwide
Vágólapra másolva!
A 2020-as Európa-bajnoki selejtezősorozat vasárnapi esti rangadóján Németország egy remek meccsen, a 90. percben szerzett gólal győzött Hollandiában 3-2-re.

A németek Sané találatával szereztek vezetést a 15. percben, majd a 34. minutumban Gnabry egy csodálatos bombagóllal duplázta meg a vendégek előnyét. Ronald Koeman a szünetben redet tett a fejekben, a hollandok ugyanis remekül kezdték a második játékrészt: előbb De Ligt szépített egy szöglet után, Depay pedig a 63. percben egyenlített. A csattanó azonban mégis Joachim Löw csapatáé volt, a csereként beálló Reus nagyszerűen tálalt Nico Schulz elé, Szalai Ádám klubtársa pedig nem hibázott, így a németek mindhárom pontot elvitték Amszterdamból.

Az ex-újpesti Enis Bardhi is betalált, a találatnak köszönhetően a macedónok értékes döntetlennel távoztak Szlovéniábaól.

Erdemények, Eb-selejtezők, vasárnap:
Hollandia-Németország 2-3 (0-2)
Szlovénia-Észak-Macedónia 1-1 (1-0)
Kazahsztán-Oroszország 0-4 (0-2)
Wales-Szlovákia 1-0 (1-0)
Izrael-Ausztria 4-2 (2-1)
San Marino-Skócia 0-2 (0-1)
Észak-Írország-Fehéroroszország 2-1 (1-1)
Lengyelország-Lettország 2-0 (0-0)
Ciprus-Belgium 0-2 (0-2)