Király Gábor: Egyetlen káromkodás sem hagyta el a számat

Szombathely Haladás FC interjú Király Gábor kapussal és Horváth Ferenc edzővel 2018 október 10-én Szombathely Haladás FC interjú Király Gábor kapussal és Horváth Ferenc edzővel 2018 október 10-én
Szombathely Haladás FC interjú Király Gábor kapussal és Horváth Ferenc edzővel 2018 október 10-én
Vágólapra másolva!
Király Gábor tizenegyest védett, ziccert hárított, majd Lovrencsics Gergő gólja után másodpercek alatt kapott két sárga lapot. A találkozó után Király az NSO TV-nek mondta el, mi történt a kiállításánál.

„A Ferencváros első góljánál jeleztem, hogy lesen állt egy játékos, aki előttem állt, így a lövést egyáltalán nem láttam – elevenítette fel a 70. perc történéseit a Haladás kapusa. – Magyarul, befolyásolta a mozgásomat és az egész szituációt. Ezt nem vette figyelembe a játékvezető, mindenképpen gólt akart ítélni.

Egyetlen egy káromkodás vagy szitokszó nem hagyta el a számat, hiszen én már kinőttem abból a korból.

Ilyenkor inkább kommunikálni próbálok, ezt már korábban megtanultam. A tizenegyesnél is vitatott szituáció volt, ott is teljesen normálisan beszélgettünk. Valószínű, nem születhetett más döntés."

Az NSO TV-nek Lovrencsics Gergő is nyilatkozott - nemcsak a szombati bajnokiról, hanem a szlovákok elleni Eb-selejtezőről is.