Nyakánál fogva vitték el a szurkolót, aki berohant Mbappéhoz - videó

Horizontal
Security guards arrest a supporter who invaded the pitch and ran toward Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe (R) during the French L1 football match between Toulouse FC (TFC) and Paris Saint-Germain (PSG) at the municipal stadium in Toulouse, southwestern France, on March 31, 2019. (Photo by Pascal PAVANI / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia bajnokság 30. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a Toulouse fogadta a címvédő Paris Saint-Germaint. Az első félidő (0-0) legemlékezetesebb jelenetét egy szurkoló okozta, aki a hosszabbítás első percében berohant a pályára, mert állítólag szeretett volna egy gyors szelfit a párizsiak sztárjával, Kylian Mbappéval. A világbajnok csatár láthatóan nem volt oda az ötletért, ahogy a biztonsági őrök sem, akik határozott fellépéssel ráncigálták le a pályáról a rendbontót.

A "támadást" elég gyorsan kiheverte Mbappé, ugyanis kevesebb mint fél órával (plusz a szünettel) később remek gólt szerzett, ami később győztes találatnak bizonyult, ugyanis a PSG 1-0-ra győzött a Toulouse otthonában.