Vágólapra másolva!
A világbajnoki ezüstérmes horvát fociválogatott szövetségi kapitánya, Zlatko Dalic a kerethirdetés után beszélt az Eb-selejtező rajtjáról, amelyben szót ejtett a magyar válogatott elleni, március 24-én megrendezésre kerülő budapesti mérkőzésről is.

Zlatko Dalic szerint minden találkozó veszélyes lehet, főleg a selejtezősorozat elején, így nagyon oda kell figyelnie a csapatának.

Zlatko Dalic tart amagyarok elleni meccstől Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff

„Budapesten telt ház előtt rettentően nehéz feladatunk lesz, nagy igénybevételt fog jelenteni a meccs a játékosaim számára. Attól, mert vb-ezüstrémesek vagyunk, nem szabad elkényelmesednünk, most mindenki minket akar legyőzni. Wales és Szlovákia mellett Magyarország is kvalifikálta magát a legutóbbi Eb-re.

A budapesti összecsapás lehet az egyik legnehezebb vizsgánk az egész selejtezősorozatban" – árulta el a horvátok szövetségi kapitánya.

A világbajnoki ezüstérmes, a világranglistán negyedik helyezett horvát együttes március 21-én Azerbajdzsánt fogadja Zágrábban, majd március 24-én Budapesten lép pályára Magyarország ellen.