A Barca sztárja kihagyhatja a Lyon elleni BL-visszavágót

FC Barcelona v CD Leganes - La Liga 2018 SPORT FOOTBALL SOCCER SPANISH Spain CHAMPIONSHIP LIGA CHAMPIONNAT FC BARCELONA FC BARCELONE CD LEGANES
11 Ousmane Dembele of FC Barcelona leaving the field with injured in his leg during the Spanish championship La Liga football match between FC Barcelona and CD Leganes on 20 of January 2019 at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain (Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Lemaradhat az Olympique Lyon elleni Bajnokok Ligája-visszavágóról Ousmané Dembélé, a Barcelona támadója, aki a szombati Rayo Vallecano elleni bajnokin szenvedett sérülést.

A 21 éves francia játékos a szünetben állt be csereként, és nagy érdemei voltak abban, hogy a Barcelona hátrányból fordítva 3-1-re nyert. A meccs végén azonban fájdalmat érzett a lábában, a vizsgálatok pedig megállapították, hogy Dembélének kisebb izomhúzódása van.

Dembélé a Rayo ellen szenvedett kisebb izomhúzódást Forrás: NurPhoto/Xavier Bonilla/NurPhoto/Xavier Bonilla

A klub nem adott ki közleményt arról, hogy Dembélének mennyit kell kihagynia, de az ESPN szerint szinte biztos, hogy lemarad a szerdai Lyon elleni BL-nyolcaddöntő visszavágójáról. A párharc 0-0-ról folytatódik.

Dembélének ez a második szezonja a Barcelonában, és bár ősszel voltak vele problémák, alapembernek számít Ernesto Valverde csapatában. A Lyon ellen a szombaton kifütyült Philippe Coutinho kezdhet helyette, vagy ha a Barcelona négy középpályással áll fel, akkor Arturo Vidal.