A világ legjobban fizetett kapusává tenné a PSG Solskjaer talizmánját

fbl Horizontal
Manchester United's Spanish goalkeeper David de Gea makes a save during the English Premier League football match between Manchester United and Watford at Old Trafford in Manchester, north west England, on March 30, 2019. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Angol lapértesülések szerint a Paris Saint-Germain gyakorlatilag visszautasíthatatlan ajánlattal kereste meg David De Gea, a Manchester United spanyol kapusának ügynökét.

Hónapok óta központi kérdés Manchesterben, hogy mi lesz David De Gea sorsa. A klub szeretné, ha maradna, és állítólag a kapus is hajlik rá, hogy meghosszabbítsa a következő szezon végén lejáró szerződését – csak annyit kér, hogy jelenlegi heti 200 ezer fontos fizetését emeljék fel 350 ezerre, amennyit a chilei Alexi Sánchez kap. A kérés valahol érthető, hiszen míg Alexis alig játszva, akkor is többnyire jóval valós tudása alatt teljesítve veszi fel a csillagászati fizetését, addig De Gea évek óta a csapat legjobb játékosa.

Ki tudja-e védeni a Manchester United a PSG támadását? Aligha... Forrás: AFP/Paul Ellis

Nos, a helyzet megoldódni látszik, a Mirror című brit lap információi szerint ugyanis a Paris Saint-Germain már idén nyáron hajlandó lenne egyrészt 60 millió fontot fizetni a MU-nak De Geáért, másrészt pedig ők gond nélkül megadnák a spanyolnak a kért heti 350 ezer fontos fizetést – amivel a futball történetének valaha volt legjobban kereső kapusává tennék.

De Gea távozása érzékenyen érintené a klubot, és különösen a frissen véglegesített menedzsert, Ole Gunnar Solskjaert, akinek az egyik feltétele volt, hogy a MU tartsa meg a spanyol válogatott kapust.