A korábbi BL-győztes olasz focista megbukott szövetségi kapitányként

Ahead of European Qualifiers for UEFA EURO 2020 TURKEY Qualification Round European Qualifiers Shkoder Albania national football team Christian Panucci
SHKODER, ALBANIA - MARCH 21 : Head coach of Albania National Football Team Christian Panucci holds a press conference at Loro Borici Stadium ahead of UEFA EURO 2020 Qualifiers - Qualification round match against Turkey in Shkoder, Albania on March 21, 2019. Olsi Shehu / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Az albán labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitányának állásába került a vereség, amelyet Shkodrában, a péntek esti Európa-bajnoki selejtezőn szenvedett el a nemzeti együttes.

Az albán sportági szövetség a 2-0-s hazai kudarcot követően rövidke közleményben köszönte meg Christian Panucci munkáját. A 2020-as Eb-re kvalifikáló sorozat következő meccsén, amelyet Andorra csapatával vívnak, albán szakemberek irányítják az ország legjobbjait.
Az olasz szakembert - aki játékosként többek között a Real Madrid, az Inter, a Chelsea és az AS Roma színeiben is futballozott - 2017 júliusában nevezték ki az albán válogatott élére.