Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominiket Európa legtehetségesebb focistái között jegyzik. A 18 éves játékost az utóbb hetekben összehozták a Juventusszal, a Bayern Münchennel és az Arsenallal is. Christoph Freund, az osztrák Red Bull Salzburg sportigazgatója LAOLA1 sportportálnak reagált a játékos eladásáról szóló pletykákra, elmondta, hogy komoly terveik vannak Szoboszlaival, akire nagy jövő várhat.

Az utóbbi hetekben az Arsenal, az Atalanta, az Inter, a Bayern München és a Juventus neve is megjelent a Szoboszlai Dominik iránt érdeklődők között. A LAOLA1 a Juventus kapcsán megemlíti, hogy a torinóiak valószínűleg kölcsönadnák Szoboszlait egy csapatnak, amilyen például az Atalanta vagy a Genoa, ugyanis korábban több játékost is kölcsönadtak ezen kluboknak.

Szoboszlai Dominikre hosszú távon szánítanak Salzburgban Fotó: Mudra László - Origo

„Pletykák és találgatások mindig vannak a játékosok körül.

Jó úton jár, és örülünk, hogy velünk van. Úgy gondolom, sok meccsen fog még nálunk pályára lépni" – nyilatkozta Christoph Freund a LAOLA1-nek, hangsúlyozva, hogy Szoboszlai Dominik klubváltása egyelőre nem aktuális.

Szoboszlai piaci értékét 2 millió euróra taksálja a Transfermarkt, de olasz lapértesülések szerint a Red Bull Salzburg 10 millió euró alatt nem engedné el a magyar középpályást.