Több sérültje van a Lazio-Sevilla meccs előtti összecsapásnak

fbl Horizontal ANTI-RIOT POLICE FOOTBALL BACK VIEW BUST ILLUSTRATION SECURITY MEASURE EUROPA LEAGUE SPORTS FAN
Policemen escort supporters of Eintracht Frankfurt in the Villa Borghese park in Rome ahead of the UEFA Europa League group H football match Lazio Rome vs Eintracht Frankfurt on December 13, 2018. (Photo by Tiziana FABI / AFP)
Vágólapra másolva!
Több szurkoló kórházi ellátásra szorult, miután szerda este az SS Lazio és a Sevilla szimpatizánsai összecsaptak egymással a két labdarúgócsapat csütörtöki Európa-liga mérkőzése előtt Rómában.

Egyelőre ellentmondásosak az információk arról, hogy hányan is mennyire súlyosan sérültek meg. Olasz források egy kritikus állapotban lévő szurkolóról is tudnak, rendőrségi jelentések szerint viszont csak zúzódásokkal, vágásokkal vittek kórházba négy spanyol drukker és egy amerikai turista. A kórházi hírek ugyanakkor csak három spanyol sérültről szólnak.

A nyolcaddöntőbe jutás a tétje a párharcnak, melyek első meccse csütörtök este 18.55-kor kezdődik. A találkozóra több mint kétezer spanyol szurkoló érkezett az olasz fővárosba.

A Lazio Eintracht Frankfurt elleni csoportmeccsén is nagy volt a rendőri készültség tavaly decemberben Forrás: AFP/Tiziana Fabi