Vágólapra másolva!
Szerdán este a Real Madrid 2-1-re legyőzte az Ajaxot Amszterdamban, ezzel nagy lépest tett a továbbjutás felé a Bajnokok Ligájában. A találkozó nem volt mentes a botrányoktól, hiszen először használták a videobírót, ráadásul a madridiak csapatkapitánya, Sergio Ramos is előhúzott egy megszokott trükköt a tarsolyából, szándékosan eltiltatta magát a visszavágóról, és erre most már képi bizonyíték is van.

Ramos a 89. percben – 2-1-es vezetésnél – kapott sárgát, ami miatt ki kell hagynia a visszavágót, de a negyeddöntőket tiszta lappal kezdheti meg.

A lefújást követően a Real Madrid csapatkapitánya az egyik tévétársaság kamerája előtt elismerte, hogy szándékosan tiltatta el magát, de ezt később letagadta.

Most azonban előkerült egy felvétel, amelyen látható, hogy a mérkőzés hajrájában Ramos kiszól a kispadhoz, és megkérdezi, hogy beszedjen-e egy sárga lapot, ráadásul a csuklójával még mutatja is a lapot osztó kézmozdulatot.

A dolog csak azért érdekes, mert az előző szezonban a Real Madrid jobb hátvédje Dani Carvajal ugyanezért kapott kétmeccses eltiltást.

Ráadásul Ramos sem először csinálta ezt a pályafutása során, korábban szintén az Ajax ellen tiltatta el magát.

2010 őszén a Mourinho-korszakban a portugál edző Jerzy Dudek tartalékkapusnak súgott valamit, aki aztán odasétált a kapuban álló Iker Casillasnak, ő pedig Ramosnak mondott valamit a pályán. A kiállítás után Ramos nem reklamált, hanem még kezet is fogott Craig Thomson játékvezetővel.

Az kicsit feltűnőbb volt.