Isco utolsó segélykiáltása

Villarreal CF v Real Madrid CF - La Liga Villarreal CF Real MadridLa Liga week 17 soccer FOOTBALL Spain Isco MAN facial hair CAR BEARD chin vehicle human MOUSTACHE
Isco of Real Madrid during the week 17 of La Liga match between Villarreal CF and Real Madrid at Ceramica Stadium in Villarreal, Spain on January 3 2019. (Photo by Jose Breton/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid mellőzött középpályása reagált Rubén de la Red kritikájára.

A madridiak akadémiáján nevelkedett, majd később a nagycsapatban is lehetőséget kapó De la Red csütörtök reggel az AS sportnapilapnak úgy fogalmazott, hogy Iscónak rá kellene jönnie, hogy a Real Madrid nem vár senkire. Néhány órával később jött is a válasz, méghozzá közvetlenül Iscótól: „Teljesen egyetértek veled, de amikor nem kapod meg ugyanazt a lehetőséget, amit a társaid, a dolgok megváltoznak. Ennek ellenére folytatom a kemény munkát, és a harcot a lehetőségért, hátha megérkezik."

November óta Isco 514 játékpercet kapott Solari edzőtől Forrás: NurPhoto/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

Akár Isco utolsó segélykiáltásának is nevezhetnénk ezt a posztot, hiszen Santiago Solari irányítása alatt ő a 21. (!!) a sorban, ami a pályán töltött játékperceket illeti. Isco eddig mindössze 514 percet kapott az argentin mestertől, ami borzasztó kevés ahhoz képest, hogy kulcsszerepet vállalt a Real Madrid elmúlt évekbeli sikereiben. És amúgy is: a Real Madrid jelenleg nincs olyan helyzetben, hogy az egyik legjobbja minden meccsnapon a kispadon ücsörögjön.

Az Isco-Solari ellentét minden héten visszatérő téma, legutóbb például arról szóltak a hírek, hogy Isco ultimátumot adott a vezetőségnek: ő vagy Solari. Amennyiben a következő szezonban is Solari lesz a csapat vezetőedzője (erre azért kevés az esély), úgy Isco minden bizonnyal távozik a nyáron.