Vágólapra másolva!
A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 25. fordulójában a Lipcsei Péter vezette Soroksár hazai pályán 4-2-re legyőzte az éllovas Gyirmót FC Győrt, míg a harmadik helyen álló Kaposvár egygólos győzelmet aratott a második Zalaegerszeg fölött. 

A Soroksár már az első percben megszerezte a vezetést Kundrák Norbert révén, majd Gárdos András növelte az előnyt a szünet előtt. A fordulás után Orosz Márk is betalált, majd Lőrinczy Attila góljával már 4-0-ra vezetett a hazai csapat. Hajrában a Gyirmót Présinger Ádám és Szarka Ákos góljaival kozmetikázta az eredményt, de nem volt esélyes az egyenlítésre.

Lipcsei Péter csapata komoly versét mért az éllovas Gyirmótra Forrás: Soroksár SC/Facebook

A győri csapatnak ez már a hetedik veresége volt a mostani idényben.

Az ETO FC Győr Bagi István találatával 1-0-ra legyőzte a Siófokot az ETO Parkban, ezzel sorozatban a harmadik mérkőzését nyerte meg az NB II-ben.

A Békéscsaba hazai pályán 2-1-re legyőzte a Vasast. Az angyalföldiek a 15. percben szereztek vezetést, de Urbin Péter két góljával fordítottak a házigazdák.

Tavasszal a Vasas negyedik bajnoki találkozójából a harmadikat veszítette el.

A vasárnapi esti mérkőzésen a harmadik helyen álló Kaposvár hazai pályán 1-0-ra legyőzte a második Zalaegerszeget, ezzel pedig pontszámban beérte zalai riválisát és az éllovas Gyirmótot is.

Merkantil Bank Liga NB II, 25. forduló:
Budafoki MTE-Aqvital FC Csákvár 2-2 (0-1)
WKW ETO FC Győr-BFC Siófok 1-0 (0-0)
Nyíregyháza Spartacus FC-BSS Monor 2-1 (2-0)
Ceglédi VSE-Duna Aszfalt Tiszakécske 1-1 (0-0)
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő-Budaörsi SC 2-1 (2-1)
Vác FC-Credobus Mosonmagyaróvár 2-1 (1-0)
Dorogi FC-Kazincbarcika 1-2 (1-1)
Soroksár SC-Gyirmót FC 4-2 (2-0)
Békéscsaba 1912 Előre-Vasas FC 2-1 (1-1)
Kaposvári Rákóczi FC-Zalaegerszeg 1-0 (1-0)