Nagy a baj, papot hívott a Lazio elnöke

Vatican: Canonization of Blessed Pope John Paul II and Pope John Catholicism CHURCH Diocese of Rome Holy Father Italy Lazio Our World POPE Pope Francis Pope John Paul II Pope John XXIII Rome Saint John Paul II Saint John XXIII VATICAN Vatican City believe
Vatican City, Vatican – April 27, 2014: A priest carries a cross during the canonization as Saints of Blessed Pope John Paul II and Pope John XXIII in St. Peter's Square at the Vatican on Sunday, April 27, 2014. Pope Francis held a historic solemn liturgical rite in St. Peter's Square in Vatican City to celebrate the canonization as Saints of Blessed Pope John Paul II and Pope John XXIII before more than a million faithful from all around the world.(Photo by Giuseppe Ciccia/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A rengeteg balszerencsés sérülés miatt papot hívott a klub edzőpályájára Claudio Lotito, az olasz élvonalban szereplő  Lazio futballcsapatának elnöke.

Az Il Messaggero című olasz napilap információi szerint a csapatot sújtó megannyi balszerencsés sérülés miatt döntött így a klubvezető. Az egyházi személyt arra kérte Lotito, hogy áldja meg a játékosokat, az öltözőt, de még a formellói edzőpályát is, ahol több balszerencsés eset történt.

Az elnök szerint nem csak a mérsékelt bajnoki szereplés – a Lazio 38 ponttal csak hetedik a bajnokságban – hanem a Sevilla elleni Európa-liga-búcsú is a sorozatos sérülések számlájára írható.

A lap emlékei szerint Lotito nem először kéri a katolikus egyház szolgájának segítségét, korábban már 2009-ben, 2010-ben és 2013-ban is megáldatta egy-egy pappal a klub játékosait.