Cavani a héten már a többiekkel együtt edz

Paris Saint-Germain vs Girondins de Bordeaux : Ligue 1 Paris Saint-Germain France Paris Ligue 1 February Parc des Princes stadium 2019 Girondins de Bordeaux
PARIS, FRANCE - FEBRUARY 09: Edinson Cavani of Paris Saint-Germain in action during the French Ligue 1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Girondins de Bordeaux at Parc des Princes Stadium in Paris, France on February 9, 2019. Mustafa Yalcin / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Ezt maga Thomas Tuchel erősítette meg.

„Beszélt az orvosi stábbal, a héten már a többiekkel együtt edz – mondta a német vezetőedző. – A lábadozás alatt is nagyon profi volt a hozzállása, keményen dolgozott. Remélem szombaton a Caen ellen már játszhat."

Cavani a Bordeaux ellen sérült meg február elején Forrás: Anadolu Agency/2019 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

Cavani február elején a Bordeaux elleni bajnokin szenvedett combsérülést, ami miatt ki kellett hagynia a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsét a Manchester United ellen. A párharc visszavágóját március 6-án rendezik, Cavani azon már ott lehet.

Neymar továbbra is sérült, jelenleg Brazíliában tölti a rehabilitációját, de Tuchel reméli, hogy a MU elleni meccsre visszatér Párizsba. „Jól érzi magát Brazíliában, de bízom benne, hogy hamarosan visszatér, és támogat minket. A BL-visszavágó után pedig remélhetőleg az edzéseket is elkezdheti" – zárta mondandóját Tuchel.