Barcelonáig ment a kém, hogy kiderítse: Messi jó

fbl Horizontal
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi celebrates his goal during the Spanish League football match between FC Barcelona and SD Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona on January 13, 2019. (Photo by LLUIS GENE / AFP)
Vágólapra másolva!
Szombaton a Valencia Barcelonában játszik bajnokit. Kiküldtek hát egy embert, hogy feltérképezze a katalánokat.

Marcelo Bielsa előadása óta tudjuk, hogy a kémkedés nem bűn, hanem lehetőség, hogy minden létező eszközt megragadjunk annak érdekében, hogy maximálisan felkészüljünk az ellenfélből. A Valencia egyik kiküldött embere most Barcelonában járt, hogy megnézze Messiék edzését a bajnoki rangadó előtt, de a jegyzet alapján akár meg is spórolhatta volna magának az utat.

Hősünk - aki posztolt is a Twitterre a Barcelona edzőközpontja elől - büszkén dicsekedik azzal, hogy egy órányi bokor mögötti bujkálás után sikerült feljegyeznie néhány észrevételt, amit átadhat a klubnak segítség gyanánt. Az A4-es papír egyik fele le van takarva, így biztosan nem jelenthető ki, hogy semmiféle hasznos információt nem sikerült gyűjtenie, de azt, hogy "Messi=Good", tehát, hogy "Messi jó", mindenki tudja, nem kell hozzá Barcelonáig menni.

A bajnokságban hetedik helyen álló Valencia szombaton 18.30-tól játszik a Camp Nou-stadionban. A listavezető Barcelona az előző nyolc bajnokiját kivétel nélkül megnyerte, köszönhető elsősorban Messinek, aki a legutóbbi 14 meccsén 15 gólt szerzett.