Szilveszterkor elköszönt, most mégis hosszabbít a Real Madrid sztárja

Sergio Ramos, Kyelor Navas
Real Madrid's Spanish defender Sergio Ramos (L) celebrates with Real Madrid's Costa Rican goalkeeper Keylor Navas (R) after winning the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Olympic Stadium in Kiev, Ukraine, on May 26, 2018. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol Marca értesülése szerint Keylor Navas, a Real Madrid kapusa további egy évvel meghosszabbítja 2020-ban lejáró szerződését.

A Costa Rica-i kapus szerződéshosszabbítása azért váratlan, mert a belga Thibaut Courtois nyári érkezése miatt az őszi szezonban csak nyolc mérkőzésen kapott lehetőséget, ráadásul szilveszterkor kiposztolt a közösségi oldalára egy képet, amelyben elköszönt a Real Madrid-szurkolóktól.

Keylor Navas sorozatban háromszor nyert BL-t a Real Madriddal Forrás: AFP/Isabella Bonotto

Az utóbbi napokban olyan hírek is felröppentek, hogy a 32 éves kapus a téli átigazolási időszakban a Premier League-ben szereplő Arsenalhoz szerződik, de a csapat baszk edzője, Unai Emery kategorikusan cáfolta Navas érkezését.

A Marca értesülése szerint a háromszoros BL-győztes kapus néhány héttel ezelőtt aláírta az új kontraktusát, melynek értelmében évi ötmillió eurót tehet zsebre.