Vágólapra másolva!
A Manchester United ideiglenesen kinevezett vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer szerint csapata megnyerheti az összes hátralevő mérkőzését.

A United pocsékul kezdte az évet José Mourinhóval, akivel szemben december 18-án fogyott el a türelem, és elküldték. A kispadot ideiglenesen Ole Gunnar Solskjaer, a csapat korábbi csatára kapta meg, ez pedig egyelőre remek döntésnek bizonyul, ugyanis az elmúlt négy mérkőzésüket megnyerték a Vörös Ördögök.

Ezzel ő lett a klub történetének második olyan vezetőedzője, aki az első négy meccsét sikerrel vette, korábban erre csak Sir Matt Busby volt képes még 1946-ban, még Sir Alex Ferguson sem.

A 45 éves szakember úgy látja, bőven vár még rájuk siker idén:

„Amikor egy ilyen klubhoz jössz, a győzelem az elvárás. Aztán amikor megnyersz négyet, a következőre is úgy készülsz. Szerintem az összes hátralevő mérkőzésünkön győzhetünk.”

Ole Gunnar Solskjaer manchesteri kinevezése eddig sikersztorinak bizonyul Forrás: AFP/Geoff Caddick

Ugyan csak „kölcsönbe” érkezett a Moldétól, Solskjaer azt mondja, szívesen maradna a szezon után is, akár hosszabb távon, de egyelőre csak arra koncentrál, hogy jól érezze magát és sikerrel teljesítse a Uniteddel ezt az idényt.