Gulácsi Péter csapata nem ragaszkodik legnagyobb sztárjához

Hertha BSC Berlin - RB Leipzig Sports soccer Bundesliga brb lbn
03 November 2018, Berlin: Football, 1st Bundesliga, 10th matchday, Hertha BSC Berlin - RB Leipzig in the Olympic Stadium: Leipzig's goal scorer Timo Werner cheers with Ibrahima Konate, Matheus Cunha and Marcel Sabitzer (l-r) after his goal to 0:1. Photo: Annegret Hilse/dpa
Vágólapra másolva!
Az RB Leipzig labdarúgóklub nem mindenáron marasztalja az idény végén Timo Wernert, az együttes német válogatott csatárát.

A Bundesliga negyedik helyén álló klub vezérigazgatója, Oliver Mintzlaff a Kicker sportmagazin csütörtöki számában elmondta, legkésőbb a mostani idény végén tudniuk kell, hogy a 22 éves Werner hajlandó-e meghosszabbítani a jövő nyáron lejáró szerződését vagy távozni szeretne. Erre azért van szükség, mert a lipcseiek "nem engedhetik meg maguknak", hogy egyik legjobbjuk ingyen igazoljon el tőlük.

A csatár iránt a Bayern München és a Liverpool is érdeklődik. Mintzlaff hozzátette, remélik, hogy hosszú távra tervezhetnek Wernerrel. A klubvezető szerint a játékos számára sportszakmailag jó befektetés lenne, ha maradna, de erre csak akkor lesz lehetősége, "ha nem törekszik a lehető legmagasabb fizetésre".