Remek gólokkal győzött a Real Katalóniában

fbl Horizontal
Real Madrid's French forward Karim Benzema (R) celebrates with teammates after scoring a goal during the Spanish Copa del Rey (King's Cup) quarter-final second leg football match between Girona FC and Real Madrid CF at the Montilivi stadium in Girona on January 31, 2019. (Photo by PAU BARRENA / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid idegenben 3-1-re legyőzte a Gironát, így 7-3-es összesítéssel bejutott a spanyol Király-kupa elődöntőjébe.

A párharc első meccsét a Real 4-2-re megnyerte hazai pályán, így sok izgalom nem maradt a visszavágóra. Santiago Solari vezetőedző azonban nem vette félvállról a találkozót, erős kezdőt küldött pályára, aminek meg is lett az eredménye: a Real már az első félidőben kétgólos előnybe került az egyre jobb formába lendülő Karim Benzema duplájának köszönhetően.

Simán továbbjutott a Real Madrid a spanyol kupában Forrás: AFP/Pau Barrena

A 71. percben Pedro Porro góljával szépített a Girona, de öt perccel később Marcos Llorente is betalált, így a Real 3-1-re nyert, és 7-3-as összesítéssel bejutott az elődöntőbe, ahol rajta kívül a Barcelona, a Betis és a Valencia érdekelt.

Sorsolás pénteken.

A meccs összefoglalóját ITT nézheti meg.