Vágólapra másolva!
Négy kemény nap után a játékosok - egy rövid regenerációs tréninget leszámítva - pihenőt kaptak a Ferencváros téli, törökországi edzőtáborában, így kiváló lehetőség nyílt arra, hogy a zöld-fehérek szakmai stábja lépjen pályára egy egymás közötti barátságos meccsen.

Munkatársunk helyszíni jelentése a törökországi Belekből.

Sok magyar futballszurkoló álmodozhatott volna arról, ami Belekben megtörtént, hiszen egy csapatban lépett pályára Gera Zoltán és Szergej Rebrov. Ha még aktív játékosként, a pályájuk csúcsán történt volna meg mindez, akkor

biztosan több tízezer szurkoló lett volna kíváncsi rá,

ám ezúttal a beleki szálloda edzőpályáján rúgott labdába a két korábbi klasszis.

Gera Zoltánt még mindig nehéz megállítani Forrás: Balogh David/fradi.hu

A csapat kiegészült még többek között Rebrov két segítőjével, Máté Csabával és Alberto Boschsal, a kapusedző, Balogh Tamással és a csapat masszőrével, Lipcsei Gáborral is. A két csapatban Holczer Ádám és Varga Ádám voltak a kapusok egyébként.

Miközben egymásnak estek a felek, a játékosok élvezték, hogy ezúttal a hóhért akasztják, a szálloda erkélyéről kommentálták hangosan a stábtagok egy-egy jó vagy éppen kevésbé jó megmozdulását.

A játékosok élvezték, hogy az edzők fociztak Forrás: Balogh David/fradi.hu

Varga Roland pedig az egészségügyi stábot megszégyenítő gyorsasággal szaladt le a szobájából és hozott jeget egy sérülést követően.

Rebrov meglepő pozícióban bukkant fel, a védekezésből vette ki a részét, miközben Máté Csaba és Gera Zoltán színezték a támadásokat. Gera egyébként végül négy gólt szerzett, és ezzel el is dőlt, melyik csapat zrikálhatta a másikat a meccs után.

Szergej Rebrov ezúttal hátulról irányított Forrás: Balogh David/fradi.hu

Rebrov a meccs után viccesen megjegyezte, nem zavarta a játékosok bekiabálása, sőt, örül neki, hogy kicsit kikapcsolódnak. Az eddigi négy nap alatt sok edzésen és két meccsen vannak túl ugyanis. Az ukrán edző szerint ilyenkor nem csak fizikálisan, de mentálisan is elfáradnak a játékosok. Fontos, hogy fejben is mindenki a topon legyen, mert ha egy ember nem követi az utasításokat, akkor az egész taktika borulhat.