Egész szezonra kidőlt az Inter vb-ezüstérmes játékosa

fbl Horizontal
(From L) Inter Milan's Uruguayan midfielder Matias Vecino, Inter Milan's Croatian midfielder Marcelo Brozovic, Inter Milan's Croatian defender Sime Vrsaljko and Inter Milan's Argentine forward Lautaro Martinez acknowledge the public at the end of the UEFA Champions League group B football match Inter Milan vs Barcelona on November 6, 2018 at San Siro stadium in Milan. (Photo by Miguel MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
Meg kell műteni Sime Vrsaljkónak, az Internazionale vb-ezüstérmes horvát védőjének a térdét, valószínűleg 6-8 hónapig harcképtelen lesz.

A játékos a remek vb-szereplés után étkezett egy évre kölcsönbe az Interhez az Atlético Madridtól, de állandó sérülései miatt kiszorult a csapatból, amely a minap már Vrsaljko pótlására is talált megoldást. A portugál Cedric Soares érkezett szintén kölcsönbe a Southamptontól, mivel a horvát bekk szinte biztosan nem lép pályára Inter-mezben.

A hírek szerint a 27 éves jobbhátvéd már el is köszönt a csapattársaitól, a nyáron pedig visszatér az Atlético Madridhoz, de addig is egy 6-8 hónapos kényszerpihenő vár rá.