Cristiano Ronaldo irtózatosan ízléstelent posztolt

fbl Horizontal
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo attends the 10th edition of the Dubai Globe Soccer Awards on January 3, 2019 in Dubai. (Photo by Fabio FERRARI / La Presse / AFP) / Italy OUT - China OUT
Vágólapra másolva!
Ízléstelen képet posztolt Cristiano Ronaldo.

Miután a portugál sztár kedden elfogadta a felfüggesztett börtönbüntetést adócsalási ügyben, és aláírta a megállapodást a spanyol adóhatósággal, melynek értelmében 18,8 millió eurót fizet be az államkasszába, a saját privát repülőgépéről posztolt mosolygós képet, amelyhez három emotikont mellékelt.

Ronaldo nem is időzíthetett volna rosszabbul, hiszen jelenleg az egész futballvilág Emiliano Saláért aggódik, akinek gépe hétfőn este fél 9-kor tűnt el a radarokról a La Manche fölött. "Ezen a napon nincs helye ennek a posztnak" - reagált Gary Lineker, korábbi angol válogatott focista, aki jelenleg a BT Sport műsorvezetőjeként dolgozik.

Nemcsak Linekernek, de a rajongóknak sem tetszik a poszt, szerintük ugyanis Ronaldo túl messzire ment, ha nem is Sala tragédiája miatt, akkor azért, amilyen könnyelműen kezeli a rá kiszabott büntetést.