Bevonult a börtönbe a taxisverő sztárfocista

DENMARK: Footballer Nicklas Bendtner sentenced to 50 days in prison for assault SPORT
On November 2nd 2018 Danish footballer Nicklas Bendtner was sentenced to 50 days in prison for assaulting and beating a taxi driver in Copenhagen City Court. The assault happened after a night out in Copenhagen earlier this year. It is as of now unknown what consequences this will have for Bendtner's future in Norwegian Rosenborg.
Vágólapra másolva!
2019. január 3-án megkezdte 50 napos börtönbüntetését a botrányhős dán focista, Nicklas Bendtner, aki szeptemberben eltörte egy koppenhágai taxis állkapcsát.

A Rosenborg klubigazgatója, Tove Moe Dyrhaug elmondta, hogy Nicklas Bendtner két személyi edzőt is kapott maga mellé a koppenhágai börtönbe, így lesz lehetősége arra, hogy elkülönítve tréningezzen az 50 napos szabadságvesztése alatt.

A taxist összeverő futballsztár egy bárónő fejét is el tudta csavarni

Nicklas Bendtner hamarosan megkezdi 50 napos börtönbüntetését, miután eltörte egy koppenhágai taxis állkapcsát. A dán támadó közelében sincs a futballvilág legkiválóbb csillagainak, de ha kiosztanák az év botrányhőse díjat, toronymagas esélyes lenne. A 30 éves csatár pályafutása során volt már gólkirály, szerzett csodálatos gólokat, lőtt mesterhármast a Bajnokok Ligájában, a többség mégis úgy tartja számon, mint egy közepes tehetséget, aki csak a balhéival tud a címlapokra kerülni.

A Rosenborg színeiben futballozó 30 éves csatár szeptemberben eltörte egy koppenhágai taxis állkapcsát, mert állítása szerint a sofőr megdobta a barátnőjét egy tárggyal. Bendtner elismerte, hogy megverte és megrúgta a sofőrt, de állítása szerint önvédelemből, miután összevesztek a viteldíjon.

Az esetet követően Nicklas Bendtnert 50 nap letöltendő börtönbüntetésre ítélték, és kiszabtak rá 1500 korona (65 ezer forint) pénzbüntetést is. A 30 éves támadó először fellebbezett az ítélet ellen, amit aztán meglepően visszavont, így biztossá vált, hogy be kell vonulnia a börtönbe.