Vágólapra másolva!
A tavalyi Real Madrid-Liverpool Bajnokok Ligája-döntő után minden bizonnyal Loris Karius volt a világ leghíresebb kapusa. A fináléban két óriási bakit bemutató német kapus közröhej tárgya lett, és mémek ezrei születtek róla. Az elvesztett mérkőzés után természetesen nem volt maradása Liverpoolban, de úgy tűnik, az önbizalma nem szenvedte meg a történteket, mert állítása szerint túlságosan jó kapus ahhoz, hogy a kispadon ücsörögjön.

A 25 éves kapus az elveszetett BL-döntő, és a brazil Alisson Becker rekordösszegű leigazolása után került kölcsönben a török Besiktas csapatához, de olyan hullámzó teljesítményt nyújtott, hogy már ősszel felröppentek olyan hírek, hogy a törökök visszaküldik Liverpoolba.

Loris Karius 18 mérkőzésen 26 gólt kapott a Besiktas színeiben Forrás: Anadolu Agency/2018 Anadolu Agency/Isa Terli

Sajtóértesülések szerint a Besiktas mindenben megegyezett a spanyol Fabrival, a Premier League-ben szereplő Fulham kapusával, akinek az érkezése veszélyeztetné Karius csapaton belüli helyzetét.

A pletykán felbuzdulva egy török újságíró megkérdezte Kariust, hogy mi a véleménye a vetélytárs érkezéséről, de a német kapus nem zavartatta magát. Elmondta, hogy nincs miért aggódnia, mert túl jó ahhoz, hogy a kispadon üljön, és továbbra is ő az első számú választás a Besiktasnál.