A bíró felé köpött a Roma sztárja, kiállították

SSC Napoli v AS Roma - Serie A Edin Dzeko Serie A TIM SSC Napoli AS Roma Stadio San Paolo SPORT STADIUM Calcio Match - Sport General News Sports Pilka nozna Futbol Serie A Fussball italien foreignfootball Club Soccer Club Football FOOTBALL Italy championn
Edin Dzeko of AS Roma during the Serie A TIM match between SSC Napoli and AS Roma at Stadio San Paolo Naples Italy on 28 October 2018. (Photo Franco Romano)
Vágólapra másolva!
A meglepetések napja volt a szerdai az Olasz-kupában. Előbb a Roma csapata kapott ki 7-1-re a Fiorentinától, majd a Juventus is simán, 3-0-ra kapott ki az Atalanta vendégeként.

A Fiorentina színeiben Federico Chiesa élete első mesterhármasát ünnepelhette, 4-1-es hátrányban pedig Edin Dzeko azonnali piros lapot kapott, a felvételek alapján Gianluca Manganiello játékvezető felé köpött, ha ez bebizonyosodik, akkor a bosnyák hosszú eltiltásra számíthat.

A hajrában még a csereként beállt Giovanni Simeone duplázott. A Roma 1961 után először kapott legalább hat gólt a kupában, akkor is a Fiorentinától. Eusebio Di Francesco, a Roma edzője egyébként a lefújás után elmondta, nem fordult meg a fejében a lemondás lehetősége.

Dzeko esete 7.40-től: