Vágólapra másolva!
A Vidi korábbi edzője, portugál José Gomest nemrégiben megkereste az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) a kiesés ellen küzdő Reading. A Rio Ave trénere megtisztelőnek tartja az angolok megkeresését, de nem feltétlenül menne újra külföldre.

Az O Jogo sportnapilap értesülése szerint az angol Reading Gomesben látja a csapat megmentőjét, ám lehet, hogy másik edző után kell majd néznie, mert a korábban az NB I-ben is dolgozó szakember szerint

jól érzi magát a jelenlegi klubjánál, ráadásul nem is csak az ő kezében van a döntés.

A Vidi korábbi edzője, José Gomes Angliában dolgozhat Forrás: Origo

„Igen, kaptam egy felkérést Angliából. A jövőm elsősorban a Rio Ave vezetőségén múlik, az ő alkalmazottjuk vagyok. Hálás lehetek a klubnak, hogy tárt karokkal fogadott. Nem a pénz fog dönteni, soha nem fordítanék hátat azoknak, akik bíztak bennem. Boldog vagyok a klubnál, mindenkivel jó itt a kapcsolatom, úgyhogy

nagyon nehéz meghozni egy ilyen döntést" - mondta José Gomes. A lap egyébként úgy tudja, hogy a Rio Ave nem gördítene akadályt az edző távozása elé.

José Gomes másfél év alatt 52 mérkőzésen vezette a Vidit, idén nyáron nevezték ki a portugál Rio Ave kispadjára, jelenleg a tabella hatodik helyén áll.