Szalai Ádám csak csere volt - pontot vesztett a Hoffenheim

1899 Hoffenheim - Borussia Mönchengladbach Sports soccer Bundesliga
15 December 2018, Baden-Wuerttemberg, Sinsheim: Soccer: Bundesliga, 1899 Hoffenheim - Borussia Mönchengladbach, 15th matchday, in the Rhein-Neckar-Arena. Hoffenheim's Adam Szalai. Photo: Uwe Anspach/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or the match in the form of sequence images and/or video-like photo sequences.
Vágólapra másolva!
Szalai Ádám csak csereként lépett pályára a Hoffenheim-Mainz találkozón, a Hoffenheim 1-1-es döntetlennel zárta a Bundesliga őszi szezonját. A Wolfsburg 3-2-re győzött az Augsburg otthonában egy drámai mérkőzésen.

A Hoffenheim-Mainz meccset 5 perc alatt lerendezték a felek, mert a vendégcsapat a 11. percben megszerezte a vezetést, amelyet a Szalaiék a 16. percben egyenlítettek ki. Ezután csak egymást gyömöszölték a csapatok, de újabb gól nem esett.

Szalai Ádám csak csereként lépett pályára a Mainz ellen Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Uwe Anspach

Az Augsburg-Wolfsburg meccsen a vendégek Josuha Guilavogui és William de Asevedo góljaival a szünetben 2-0-ra vezettek, de a szünet után Rani Khedira és Sergio Cordova révén egyenlített a házigazda. A Wolfsburg győztes találata - amelyet Yannick Gerhardt szerzett - a 89. percben született.