Vágólapra másolva!
Mint ismert, a Manchester United vezetősége kedden kirúgta José Mourinhót, a helyére pedig a klub legendáját, a norvég Ole Gunnar Solskjaert nevezte ki vezetőedzőnek. A portugál tréner távozásának a csapat legdrágább játékosa, a francia Paul Pogba örült a legjobban, de a klub korábbi játékosa, a segédedzőként dolgozó Michael Carrick hamar letörölte a mosolyt az arcáról.

Az angol The Sun információja szerint Mourinho menesztésének másnapján a világbajnok Paul Pogba kaján vigyorral érkezett a carringtoni edzőközpontba a Manchester United edzésére. A francia játékosnak hónapok óta feszült volt a viszonya a portugál trénerrel, így érthetően boldogan pacsizott csapattársaival.

– harsogta Pogba a Manchester United edzésen.

Paul Pogba túlságosan boldogan érkezett a Manchester United edzésére Forrás: AFP/Oli Scarff

A viselkedése azonban szemet szúrt Michael Carricknek, a klub korábbi BL-győztes játékosának, aki jelenleg segédedzőként dolgozik a csapat mellett.

„A Manchester United nagyobb, mint bármelyik játékos vagy menedzser"

– mondta Carrick Pogbának, majd elmagyarázta neki, hogy aki nem érzi ennek a súlyát, annak megmutatja az Old Trafford kijáratát.

Ole Gunnar Solskjaer sem fogja tolerálni Pogba sztárallűrjeit Forrás: AFP/Andrew Yates

A történtekről megkérdeztek a frissen kinevezett Ole Gunnar Solskjaert is, aki természetesen nem volt elragadtatva Pogba viselkedésétől.

– mondta az 1999-es Bajnokok Ligája-döntő hőse, aki a szezon végéig kapott megbízatást a Manchester Unitednál.

A Manchester United jelenleg a Premier League hatodik helyén áll, 11 ponttal lemaradva a BL-indulást jelentő negyedik pozíciótól. Ole Gunnar Solskjaer szombat este a Cardiff otthonában sorra kerülő bajnoki mérkőzésen debütál a manchesteri klub kispadján.