Kikiáltották a bűnbakot a Real Madridnál

Real madrid
Real Madrid team during the match between FC Barcelona and Real Madrid CF, corresponding to the week 10 of the Liga Santander, played at the Camp Nou, on 28th October 2018, in Barcelona, Spain. -- (Photo by Urbanandsport/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid 13 forduló után csupán a hatodik helyen áll a spanyol labdarúgó-bajnokságban, ráadásul az idei kiírásban már öt veresége van a BL-címvédőnek. Úgy tűnik, a fővárosiak megtalálták a gyengélkedés első számú felelősét, aki nem más, mint a walesi Gareth Bale.

Az AS szerint olyannyira nincsenek megelégedve a 29 éves szélső játékával, hogy legkésőbb a nyáron szeretnének megválni tőle, így akár már januártól várják érte az ajánlatokat. Szezon előtt Bale volt az egyik futballista, akitől azt várták, hogy betölti a Cristiano Ronaldo távozásával keletkezett űrt a Realnál, ez azonban finoman szólva nem sikerült.

A walesi eddigi 16 tétmeccsén mindössze öt gól lőtt, a legutóbbi fordulóban, az Eibar elleni 0-3 alkalmával is katasztrofálisan futballozott: 21-szer veszítette el a labdát, mindössze 10 sikeres passza volt az ellenfél térfelén, és háromszor is lesre futott.