Samuel Eto'ónak új csapat után kell néznie

Atiker Konyaspor vs Besiktas: Turkish Super Lig Besiktas TURKEY Samuel Eto'o Soccer Konya February 2018 Turkish Super Lig Atiker Konyaspor
KONYA, TURKEY - FEBRUARY 16: Samuel Eto'o of Atiker Konyaspor greets the fans as he leaves the pitch during the Turkish Super Lig soccer match between Atiker Konyaspor and Besiktas at Konya Metropolitan Municipality Stadium in Konya, Turkey on February 16, 2018. Abdullah Coskun / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Samuel Eto'o, a kameruniak futballsztárja közös megegyezéssel távozik a török élvonalbeli Konyasportól.

A 37 éves csatár szerződése még 2020-ig szólt, de a felek úgy határoztak, hogy felbontják.
Eto'o januárban igazolt az Antalyasportól a kiesőjelölt csapathoz, s 14 meccsen elért hat góljával vette ki a részét abból, hogy az együttes végül bennmaradt.

Eto'o elköszön a Konyasportól Forrás: Anadolu Agency/2018 Anadolu Agency/Abdullah Coskun

A 118-szoros válogatott támadó az FC Barcelonában volt pályafutása csúcsán, 2004-től 2009-ig erősítette a katalánokat. A Barcával kétszer (2006, 2009), majd később az Internazionalével egyszer (2010) nyerte meg a Bajnokok Ligáját.
Miután Barcelonából távozott, különböző klubokban szerepelt Olaszországban, Oroszországban, Angliában és Törökországban.

A BBC úgy tudja, hogy a játékos a francia vagy a spanyol élvonalba tart. Azt mi is megírtuk, hogy "beajánlotta" magát a francia újonc Nimes csapatánál, kíváncsian várjuk, lesz-e valami a kezdeményezésből.