Két csapat is MU büntetőjén köszörülte a nyelvét

fbl Horizontal
Manchester United's French midfielder Paul Pogba (R) interacts with referee Andre Marriner during the English Premier League football match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford in Manchester, north west England, on August 10, 2018. / AFP PHOTO / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications /
Vágólapra másolva!
A Manchester United hazai pályán 2-1-re legyőzte a Leicester Cityt a Premier League 2018-19-es szezonjának első meccsén. Amolyan jellegzetes, unitedes győzelem volt, ami nem is maradt szó nélkül.

Rendhagyó módon egy péntek esti mérkőzéssel kezdődött az idény, és a Manchester United nem is játszott annyira rossz meccset a Leicesterrel az Old Traffordon. Ez főleg a vendégek érdeme volt, akik a harmadik percben hátrányba kerülve sem adták föl a harcot. És éppen erről a vezető gólról van szó, amit Paul Pogba szerzett tizenegyesből:

Az AS Roma egyébként követésre erősen ajánlott angol nyelvű Twitter-csatornájának is feltűnt, hogy a gól tizenegyesből esett, gyorsan oda is szúrtak egyet a manchesteri vörösöknek: "Úgy tűnik elkezdődött a Premier League: büntető a Manchester United javára."

Amire egy röhögő leguán gif-fel megerősítő válasz is érkezett a német Bayer Leverkusentől (bár, a tizenegyes jogosságát aligha lehet vitatni). A Roma és a MU könnyen összefuthat a BL-ben, amiben rendszerint nem szokott sok örömöt lelni az olasz csapat: eddig összesen nyolc meccset játszottak, amiből ötöt nyertek meg az angolok és csak egyet a Farkasok.