Vágólapra másolva!
Brutális jelenetek zajlottak a Heves megyei Tarnamérán, egy megyei másodosztályú mérkőzésen -számolt be róla heol.hu oldala.

Ritkán látható brutalitás helyszíne volt szombaton a tarnamérai pálya. A megyei II. osztály 2. fordulójában lejátszott Vámosgyörk elleni mérkőzés 78. percében, 2–1-es hazai vezetésnél elszabadult a pokol a játéktéren.

Bírót és rendezőt vertek egy megye II-es focimeccsen (képünk illusztráció) Forrás: https://firestarter-18.blog.hu/2016/04/11/mennyei_megyei_alomtizenegy

Egy szabálytalan szerelés után a vendégek játékosa fojtogatni kezdte az őt megrúgó hazai játékost. Ezt a bíró többszöri felszólítására sem hagyta abba, mi több, a bíró feszítette le a fojtogató kezét a sértett nyakáról, aki nehezen kapott levegőt, sőt vért köpött. A Vámosgyörk futballistája ezután megütötte a játékvezetőt, majd az időközben a pályára érkező rendezőt is, ezt követően elmenekült a pályáról, közben a vendégek újabb játékosa is megütötte a rendezőt.

Az értesített rendőrök akkor már a helyszínre vonultak, a szintén kiérkező mentő pedig kórházba szállította a hazai játékost, aki az orvosi vélemény szerint rosszabbul is járhatott volna, ha megpróbálja magát kiszabadítani.

Az esetről készült részletes beszámoló ide kattintva olvasható.