A Bayern edzőmeccset csinált a Német Szuperkupából

Eintracht Frankfurt vs Bayern Munich Sports soccer DFL-Supercup
12.08.2018, Germany, Frankfurt am Main: Football: DFL-Supercup, Eintracht Frankfurt - Bayern Munich in the Commerzbank-Arena. Bayern's Robert Lewandowski cheers the goal for 0:2. Photo: Silas Stein/dpa - IMPORTANT NOTICE: DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.
Vágólapra másolva!
A Bayern München nagyon simán, 5-0-ra verte az Eintracht Frankfurtot a Német Szuperkupán.

A meccsnek külön érdekességet adott, hogy a Bayern jelenlegi vezetőedzője, Niko Kovac három hónapja még a Frankfurt kispadján ülve győzte le a bajorokat a Német-kupa fináléjában. Talán az ellenfél tűpontos ismerete (na meg a két csapat közti óriási tudáskülönbség) vezetett oda, hogy a Bayern edzőmeccset csinált a döntőből, és gyakorlatilag egy pillanatig nem forgott veszélyben története hetedik szuperkupa győzelme.

Lewandowski mesterhármast lőtt a Frankfurt ellen Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Silas Stein

Robert Lewandowski egy borzasztó vb-szereplés után klubjában ott folytatta, ahol az előző szezon végén abbahagyta: a lengyel csatár az első félidőben kettő, a másodikban egy gólt lőtt. Mellette még a francia Kingsley Coman és a spanyol Thiago Alcantara talált be, így lett 5-0 a vége.

A német bajnokság augusztus 24-én indul.

Meccsösszefoglaló ITT.