Vágólapra másolva!
A Manchester United szombaton drámai meccsen, kétgólos hátrányból felállva verte a városi rivális Manchester Cityt. Pep Guardiola csapata egy győzelem esetén bajnoki címet ünnepelhetett volna, a United sikere így még értékesebb volt.

A City-szurkolók érthetően nehezen emésztették meg, hogy egy nyert meccset adott le a csapatuk, ráadásul a legnagyobb rivális gátolta meg őket a féktelen ünneplésben.

A manchesteri derbi után Ander Herrera volt az egyik legboldogabb játékos Forrás: AFP/Ben Stansall

A meccs után előkerült egy felvétel, amin az látszik, hogy miközben a Manchester United játékosa, Ander Herrera az öltöző felé sétál, egy köpő mozdulatot tesz a földön található City-címer felé.

„A vádakkal ellentétben Ander mozdulata nem volt szándékos, semmi előre megtervezett nem volt ebben a cselekményben" – mondta a United egyik alkalmazottja.

A Daily Telegraph szerint azonban a Citynél mindezt rendkívül tiszteletlennek tartják, ráadásul az eset a félidőben történt, amikor a hazai csapat még 2-0-ra vezetett. Kérdés, lesz-e következménye az esetnek.

Herrera egyébként először került be a csapatba azóta, hogy a Sevilla elleni Bajnokok Ligája-összecsapás első meccsén megsérült.