Allegri már azt is kitalálta, kiket vinne magával a Chelsea-be

Allegri
Massimiliano Allegri, head coach of Juventus FC, before the second leg of the semi-final of the Italian Cup football match between Juventus FC and Atalanta BC on 28 February 2018 at Allianz Stadium in Turin, Italy. Juventus won 1-0 at Atalanta and entered the Italian Cup final. (Photo by Massimiliano Ferraro/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Olasz és angol lapok egybehangzóan állítják, hogy az idény végén távozik a Juventus kispadjáról Massimiliano Allegri, hogy aztán a Chelsea-ére ülhessen le, ahol szinte biztosan megválnak Antonio Contétól. A legutóbbi híresztelések szerint Allegri már meg is nevezett három Juve-játékost, akiket szívesen vinne magával Londonba.

Az olasz Tuttosport azt is tudni véli, hogy az olasz tréner évente mintegy 14 millió eurót tehet majd zsebre, Abramovics ugyanis rajong érte. Ez az összeg egyébként megegyezne a Manchester United portugál trénerének, José Mourinhónak a gázsijával.

Miralem Pjanic (fekete-fehérben) is követheti Allegrit a Chelsea-hez Forrás: AFP/Josep Lago

Allegri egyébként három játékost is szeretne magával vinni a Stamford Bridge-re, méghozzá Federico Bernardeschit, Miralem Pjanicot és Rodrigo Bentancurt. Ha Abramovics komolyan gondolja a szakember szerződtetését, akkor valószínűleg ezt a feltételt is teljesítenie kell, de mikor okozott gondot számára a játékosvásárlás?