Aljas gyomrossal állította meg az olasz csatárt a BL-döntőben

Horizontal
Canada's Toronto FC forward Sebastian Giovinco (R) vies for the ball with Mexico's Guadalajara midfielder Michael Perez (L) during their Concacaf Champions League second leg final at Akron stadium in Guadalajara, Jalisco State, Mexico on April 25, 2018. / AFP PHOTO / ULISES RUIZ
Vágólapra másolva!
Magyar idő szerint csütörtökön virradróa lejátszottak az észak- és közép amerikai zóna (CONCACAF) Bajnokok Ligája döntőjének visszavágóját, ahol egy szépen felépített dráma mellett egy csúnya dolog is történt.

A döntő első mérkőzését Torntóban a vendég mexikói Chivas Guadalajara nyerte 2-1-re, míg a visszavágót a kanadai MLS-bajnok, Toronto FC nyerte ugyanilyen arányban. A hosszabbítás nem hozott gólt, a tizenegyeseket pedig jobban rúgták a mexikóiak, így végül ők nyertek 4-2-re.

A sorozat aranylabdása a Toronto olasz csatára, Sebastian Giovinco lett, akinek gólja mellett másról is emlékezetes marad a döntő.

Ezzel a góllal lett 1-1 közvetlenül az első félidő lefújása előtt:

Ez pedig az a teljesen értelmezhetetlen jelenet, amire nehezen találunk magyarázatot, talán nincs is. Labda nélkül, a játékvezető előtt, ököllel, gyomorra? Igen, gondolta Michael Pérez.

Szerencséje az elkövetőnek, hogy a játékvezető nem látta. Vagy nem ítélte szándékosnak. Vagy úgy gondolta, hogy Mexikóban ennyi még belefér, végülis, akár le is lőhette volna.