Vágólapra másolva!
Világsztárok között futballozott Vadócz Krisztián az Ázsiai Bajnokok Ligája E-csoportjának Kitchee- Tiencsin mérkőzésén, amelyet a vendégcsapat egy lesgyanús góllal nyert meg Hongkongban. A magyar játékos a második félidő elején gólt rúghatott volna, de ballábas bombája egy méterrel ment mellé. A Paulo Sousa edzette kínai csapatban játszott a brazil Pato és a belga válogatott Axel Witsel is. A Kitchee együttesében az uruguayi Diego Forlán is megmutatta, hogy nem felejtett el futballozni.

A mérkőzés egyetlen gólját a 89. percben a francia Anthony Modeste szerezte. A gól után a hongkongi csapat játékosai hevesen reklamáltak, mert szerintük a találatot lesállás előzte meg. A stadion kivetítőjén elkezdték ismételni a gólt, de aztán elkapták a képet. Ezt olyankor szokták megtenni, amikor kétes szituáció történik a pályán.

Diego Forlan (18) és Vadócz Krisztián (32), a Kitchee játékosai a Tiencsin elleni BL-mérkőzésen Forrás: Origo

A meccs végig ideges hangulatban zajlott, a teltháznyi közönség folyamatosan fütyült és ordított, amikor a kínai csapat játékosainál volt a labda. Vadócz Krisztián jó teljesítményt nyújtott, a külső szemlélő számára is egyértelmű volt, hogy nagyon megértik egymást az uruguayi Diego Forlánnal.

A Kitchee öt forduló után három ponttal az utolsó helyen áll az E-csoportban.