Tuchel lehet a PSG új edzője

563324477 fbl Horizontal
Dordmund's head coach Thomas Tuchel reacts during the German first division Bundesliga football match Borussia Dortmund v 1 FSV Mainz 05 in Dortmund, on March 13, 2016. / AFP PHOTO / SASCHA SCHUERMANN / RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050
Vágólapra másolva!
A francia L'Équipe című sportnapilap szerint Thomas Tuchel válthatja a Paris Saint-Germain kispadján Unai Emeryt.

A spanyol edző távozásával kapcsolatos hangok azóta erősödtek fel jelentősen, hogy a PSG kettős vereséggel búcsúzott a Real Madriddal szemben a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

A sportnapilap szerint a legutóbb a Borussia Dortmundot irányító német edző "a terveivel és folyékony francia nyelvtudásával" lenyűgözte a PSG vezetőit.

Mindenki Tuchelt akarja Forrás: AFP/Sascha Schuermann

A német újságok korábban arról számoltak be, hogy bár a Bayern München is szerette volna a kispadjára Tuchelt, ő már "elkötelezte magát egy másik együtteshez".

A L'Équipe szerint a francia sztárcsapat másik edzőjelöltje Joachim Löw, ám a németek szövetségi kapitányát 2020-ig szerződés köti a vb-címvédőhöz.

A PSG-nél felmerült Leonardo Jardim neve is, aki jelenleg az AS Monacót irányítja (és aki tavaly bajnok lett a csapattal), ő azonban a francia Ligakupa-döntő előtt cáfolta a híreszteléseket. "Lehet, hogy a PSG következő edzője portugál lesz, de az biztos, hogy nem Jardimnak fogják hívni" - adott sejtelmes választ.

Akkor hogy? José?