Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a nyári világbajnokság idejére felfüggessze visszavonulását a svéd fociválogatottól.

Ibrahimovic, a Manchester United játékosa csütörtökön Stockholmban járt, ahol Paul Pogbával egyetemben egy sportközpont megnyitásában segédkezett.

Ibrahimovic novemberben tért vissza hosszú térdsérülését követően, de csak kétszer kezdett és újra megsérült. Ibra a 2016-os Európa-bajnokság után jelentette be visszavonulását a nemzeti csapattól, de úgy tűnik, a döntés nem volt feltétlenül végeleges.

Ibrahimovic újra felhúzza a címeres mezt? Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Lars Baron

„Hiányzik a válogatott, amiben húsz évig szerepeltem, nem egyszerű kívülről figyelni a többieket. Általánosságban a legnehezebb persze a sérülés, mert mindenki játszani akar, akár a válogatottban, akár a klubcsapatában. Húsz év után nem könnyű feldolgozni, hogy nem kell háromnaponta pályára lépni. Elfogadom a helyzetet, de keményen küzdök, hogy elérjem a céljaimat" – mondta Ibrahimovic.

A svéd válogatott szövetségi kapitánya, Janne Andersson már nem dolgozott együtt Ibrahimoviccsal, de nincs kizárva, hogy behívná a válogatottba a svédek legendáját.

„Nem tudom, mit csinálnék, ha hívna. Előbb vissza kell térnem és azt éreznem, hogy képes vagyok azon a szinten teljesíteni. Csak a nevem miatt nem akarok utazni. Nem zárok ki semmit, de először játszanom kell, anélkül nem lehet a válogatottról beszélni" – mondta Ibra.