Mi a labdát alig láttuk a hótól, ő bombagólt lőtt

Borello
02 March 2018, Germany, Kaiserslautern: German 2nd division Bundesliga soccer match between 1. FC Kaiserslautern and 1. FC Union Berlin, Fritz Walter stadium. Kaiserslautern's goal scorer Brandon Borrello (L) celebrates his 1-0 goal with Kaiserslautern's Leon Guwara. Photo: Uwe Anspach/dpa - WICHTIGER HINWEIS: Aufgrund der Akkreditierungsbestimmungen der DFL ist die Publikation und Weiterverwertung im Internet und in Online-Medien während des Spiels auf insgesamt fünfzehn Bilder pro Spiel begrenzt.
Vágólapra másolva!
Németországban nem okoz gondot egy kis havazás, attól lehet focizni, mi több, jó meccset játszani. És még csak nem is az első osztályról beszélünk.

Péntek este a Bundesliga II 25. fordulójában a csontutolsó Kaiserslautern az Union Berlinnel játszott, és győzött 4–3-ra. Érdekesség, hogy a berliniek háromszor is egyenlítettek, csak a negyedik, 86. percben lőtt hazai gólra nem volt válaszuk.

Borello (szemben) ünnepli a gólját Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Uwe Anspach

Mégsem ez volt az izgis része a történetnek, hanem az ausztrál csatár, Brandon Borrello gólja, aki a hetedik percben szerezte meg a vezetést a Kaiserslauternnek. Szakadó hó, havas pálya, nehéz látási körülmények. Ez az, amit mi, nézők láttunk.

Borrello a piros labdát látta, amit mellre vett, majd jó 30–35 méterről úgy bevágta a hosszú sarokba, hogy a kapus jobbnak látta, ha meg se próbál mozdulni érte.