Chelsea-nek 1, a Real Madridnak 25: íme Lionel Messi mind a 600 gólja

Barcelona v Atletico Madrid - La Liga Barcelona Messi Leo Messi ATHLETE Atlético Madrid Barcelona F.C. Camp Nou Catalonia Club Soccer Former La Liga Match - Sport Photography Soccer Soccer League SOCCER PLAYER Spain SPORT Sports League STADIUM Watching
FC Barcelona forward Lionel Messi (10) during the match between FC Barcelona v Atletico Madrid, for the round 27 of the Liga Santander, played at Camp nou on 4th March 2018 in Barcelona, Spain.(Photo by Urbanandsport/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Az Atlético Madrid elleni rangadón Lionel Messi megszerezte pályafutása 600. gólját, ami a klub és válogatottbeli fellépéseket illeti. Ha nem volt még ideje összeszámolni, hogy melyik csapatokat hányszor szomorította az argentin zseni, most segítünk.

A stílusosra sikerült jubileum után gyorsan elkészült a képes statisztika, amelyből kiderül, hogy a Chelsea kapuját csak egyszer tudta bevenni Messi (két hete a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének londoni meccsén), a nagy rivális Real Madridnak viszont nem kevesebb, mint 25 gólt vágott. De melyik klubnak és válogatottnak lőtte a legtöbbet? Íme:

Lionel Messi 600 gólja Forrás: Reddit.com