Vágólapra másolva!
José Mourinho, a Manchester United menedzsere kommentálta a Cristiano Ronaldo leigazolásával kapcsolatos pletykákat. A portugál szakember nem akar a pletykákkal foglalkozni, de elismerte, hogy a honfitársa olyan futballista, akire egy edző sem mondana nemet.

Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo elvágyódik Madridból, állítólag az elnökség készen áll az érte jövő ajánlatok meghallgatására. Az ESPN információja szerint a 32 éves támadó szívesen visszatérne Manchesterbe, de José Mourinho a hétvégi FA-kupa fordulót megelőző sajtótájékoztatón elmondta, hogy nem szeretne bekavarni a Real Madridnak.

José Mourinho nem mondana nemet Cristiano Ronaldo leigazolására Forrás: AFP/Javier Soriano

„A Real Madrid a szívemnek kedves klub, amelynél jelenleg tűz van a rossz eredmények miatt. Én lennék az utolsó, aki olajat öntene a lángokra.

Sőt, inkább oltanám a tüzet, így elmondom, hogy Cristiano olyan játékos, akit minden edző szeretne a csapatába tudni, de ő csak egyetlen menedzseré és egyetlen klubé: Zidané és a Real Madridé" – fogalmazott a Manchester United menedzsere, aki elárulta, hogy a csapat új hetese, a chilei Alexis Sánchez ott lesz a keretben a Yeovil Town elleni FA-kupa mérkőzésen.